Morgen begint onze vakantie
Blijf op de hoogte en volg Janwinmarkonina
19 Juli 2014 | Nederland, Leeuwarden
Marko is inmiddels samen met Sander in Thailand gearriveerd. Ze zijn donderdagmiddag in Bangkok geland bijna op hetzelfde moment als het vliegtuig van Maleisia airways uit de lucht is geschoten. Wat een verschrikkelijke ramp en wat ben je dan blij dat ze veilig zijn aangekomen. Ze zullen ongeveer dezelfde route door Thailand/Laos maken als ons maar de kans dat we ze tegen komen is heel klein.
Wij vliegen morgen om 21.20 vanaf Düsseldorf naar Dubai waar we een tussenstop van drie uren hebben. Daarna vliegen we met de Airbus A380 door naar Bangkok waar we maandag 19.15 uur plaatselijke tijd zullen landen (het is hier dan maandag 14.15 uur). Vervolgens blijven we twee nachten in Bangkok om daarna door te reizen naar Ayutthaya, Chiang Mai, Pai, Chiang Saen, met de boot van Chiang Kong in twee dagen naar Luang Prabang, Vang Vieng om daarna nog een paar dagen in Thailand op een tropisch eilandje te verblijven. Het is een vol reisschema en we weten ook niet of we alles halen maar lukt het niet dan zullen we het schema wat gaan inkorten. Als we in Bangkok aankomen zullen we eerst de nachttrein van Bangkok naar Ayutthaya moeten boeken. Ach, we zien wel hoe het komt als we eerst maar lekker weg zijn.
Gisteravond hebben we nog lang, heerlijk met zijn vijven over de vakantie gepraat. De voorpret is al geweldig. Over de jungletocht/olifantentocht hoeven we, omdat we een bepaald persoon in ons reisgezelschap hebben, niet meer in te zitten en door een ander persoon worden de treinreizen via een app op zijn telefoon meerdere malen geboekt. Ja, wij met z'n vijven hebben er zin in!!
19 Juli 2014 - 11:05
Sybout:
Goede reis en namens de familie Albers volg ik jullie weer. -
20 Juli 2014 - 21:59
Jeanette:
Hele fijne vakantie. -
21 Juli 2014 - 10:57
Hinke:
Een fijne vakantie en ben benieuwd wat jullie gaan beleven.De eerste foto ziet er al vol voorpret uit.Ik blijf jullie volgen.xx